Verzekeringen voor op de weg

Zeker op de weg. Uw fiets, scooter of auto verzekerd.

Wanneer u deelneemt aan het verkeer is er altijd risico op een ongeval, in zulke gevallen wilt u op de juiste manier verzekerd zijn. Voor uw fiets of scooter is diefstal dagelijks een risico. Welke risico’s wilt u afdekken? Wij denken met u mee en geven u passend en onafhankelijk advies.

  • Uw huidige verzekeringen gratis en vrijblijvend beoordeeld
  • Advies op basis van uw persoonlijk situatie
  • Een vast aanspreekpunt bij schade

Onze klanten geven
ons gemiddeld een

9,6

en daar zijn we trots op

Wij staan klaar voor onze klanten en gaan door tot u tevreden bent. Er gingen u veel klanten voor die prachtige recensies hebben achtergelaten op Funda. We lichten er graag een serie vol trots toe.

Uw auto passend verzekerd

Van minimaal tot
all-risk. Uw auto
passend verzekerd.

Een auto moet verplicht verzekerd zijn. Afhankelijk van de leeftijd en dagwaarde kan het verstandig zijn om uw auto all-risk of juist minimaal te verzekeren. Wij geven u graag een passend advies en regelen dat u met een zeker gevoel de weg op kunt.

Zo heeft u een fiets, zo niet meer.

Verzeker uw fiets tegen diefstal

Als uw fiets wordt gestolen is dat enorm vervelend. Zeker als het een elektrische fiets is. Een verzekering is daarom altijd aan te raden. Wij helpen u een keuze te maken tussen de aanbieders. Zo kunt u bij diefstal snel weer op weg.

Verzekering voor scooter of bromfiets

Veilig en zeker op
weg met uw scooter
of bromfiets

Wanneer u een scooter of bromfiets hebt is een WA-verzekering verplicht. Maar dekt u daarmee de risico’s of heeft u liever diefstal en schade door vallen ook verzekerd? Wij adviseren u graag.

Zeker van de juiste verzekering

Veilig en zeker in het verkeer met de juiste verzekeringen

Advies over de juiste verzekering, passende dekking en keuze voor eigen risico of niet. Wij adviseren u onafhankelijk en bieden verzekeringen die het beste bij uw situatie en wensen passen.

  • Uw huidige verzekeringen gratis en vrijblijvend beoordeeld
  • Advies op basis van uw persoonlijk situatie
  • Een vast aanspreekpunt bij schade

Contactformulier

Wij vragen u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij u het snelst helpen. Mocht het zijn dat u liever snel contact wilt, neem dan gerust telefonisch contact op. Dat is net zo vrijblijvend maar wel persoonlijker.