Verzekeringen voor elke dag

Financiële risico’s afdekken met een verzekering

Met een schadeverzekering dekt u de financiële gevolgen van een schade. Er zijn veel verschillende verzekeringen, maar welke adviseren wij en zijn er verplichte verzekeringen? Hieronder treft u enkele voorbeelden aan:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Autoverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,5

en daar zijn we best trots op

Wij staan klaar voor onze klanten en zetten graag die extra stap. Er gingen u veel klanten voor die prachtige recensies hebben achtergelaten op Funda. We lichten er graag een serie vol trots toe.

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade door uw
schuld. Dat is goed
te verzekeren.

Brengt u of uw medeverzekerden schade (letsel-, of materiële) toe aan derden, dan valt dit onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

Autoverzekering

Met de auto goed verzekerd op weg

Een auto moet verplicht verzekerd zijn. Afhankelijk van de leeftijd en dagwaarde kan het verstandig zijn om uw auto all-risk of juist minimaal te verzekeren. Wij geven u graag een passend advies en regelen dat u met een zeker gevoel de weg op kunt.

Inboedelverzekering

Uw inboedel
verzekert u met een
inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt schade (brand-, diefstal-, water-, en inbraakschade) aan uw inboedel. Inboedel zijn alle roerende zaken in de woning. Denk hierbij aan meubels, tv, computer, kleding, enz. 

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp bij een conflict met bijvoorbeeld uw buren kan in sommige gevallen uit de hand lopen. Dan is het fijn verzekerd te zijn voor de kosten van juridische trajecten. Daarnaast heeft u toegang tot advies. Wel zo fijn.

Reisverzekering

Gaat u veel of regelmatig op vakantie of op reis voor uw werk? Een reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven of ongelukken tijdens uw vakantie. Uw telefoon wordt gestolen, u krijgt een ongeluk of uw spullen raken zoek tijdens de reis. Met een reisverzekering zijn deze zaken goed verzekerd en voorkomt u dat een fijne ervaring een financiële strop wordt.

Zeker van de juiste verzekering

Ontspannen met de juiste verzekeringen

De juiste verzekeringen kunnen u een hoop zorgen schelen. Maar welke verzekeringen zijn voor u relevant? Wij adviseren u graag vrijblijvend.

  • Uw huidige verzekeringen gratis en vrijblijvend beoordeeld
  • Advies op basis van uw persoonlijk situatie
  • Een vast aanspreekpunt bij schade

Contactformulier

Wij vragen u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij u het snelst helpen. Mocht het zijn dat u liever snel contact wilt, neem dan gerust telefonisch contact op. Dat is net zo vrijblijvend maar wel persoonlijker.