Verzekeringen voor thuis

Verzekeringen voor
in en om uw huis

Als woningeigenaar heeft u te maken met verplichte verzekeringen. Sommige zijn niet verplicht maar wel aan te raden als u bepaalde risico’s goed wilt afdekken. Wij zetten de belangrijkste graag op een rijtje voor u.

  • Uw huidige verzekeringen gratis en vrijblijvend beoordeeld
  • Advies op basis van uw persoonlijk situatie
  • Een vast aanspreekpunt bij schade

Onze klanten geven
ons gemiddeld een

9,6

en daar zijn we trots op

Wij staan klaar voor onze klanten en gaan door tot u tevreden bent. Er gingen u veel klanten voor die prachtige recensies hebben achtergelaten op Funda. We lichten er graag een serie vol trots toe.

Opstalverzekering

Opstal. Vaak
verplicht vanuit
uw hypotheek.

Een opstalverzekering is een verzekering die schade dekt aan het woonhuis. Dit gaat om alles wat vast zit aan uw huis, zoals het dak, de regenpijp, keuken, badkamer, maar ook om schade door brand, storm, water en inbraak. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken is dus verzekerd. 

Overlijdensrisicoverzekering

Blijven wonen na
een overlijden

Wanneer u een woning koopt met een partner en/of uw kinderen is een overlijdensrisicoverzekering in veel gevallen verplicht. Deze verzekeringen zorgt ervoor dat een deel van de hypotheek wordt ingelost en uw nabestaanden in het huis kunnen blijven wonen.

Wat adviseren wij?

Welke verzekeringen zijn niet verplicht maar wel aan te raden?

Er zijn heel veel niet verplichte verzekeringen voor u als woningbezitter. Welke zijn wel handig om af te sluiten? We zetten de belangrijkste op een rijtje.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt de schade aan de spullen in uw huis zoals een bank, vloerkleed of een bed. Kortom, alles wat u mee kunt nemen.

Aansprakelijkheid

Deze verzekering vergoedt de schade die u of uw gezinsleden veroorzaakt aan spullen van anderen. Of als iemand door uw schuld  of een van uw gezinsleden letsel oploopt.

Rechtsbijstand

Juridische hulp bij een conflict met bijvoorbeeld uw buren kan in sommige gevallen uit de hand lopen. Dan is het fijn om verzekerd te zijn voor de kosten van juridische trajecten. Daarnaast heeft u toegang tot advies. Wel zo fijn.

Woonlasten

Wanneer u in geval van arbeidsongeschiktheid in uw woning wilt blijven wonen, kan een woonlastenverzekering u veel zekerheid geven. Deze verzekering is bijvoorbeeld handig als ondernemer.

Zeker zijn van de juiste verzekering

Ontspannen wonen met de juiste verzekeringen

De juiste verzekeringen maken het wonen in een koophuis een stuk relaxter. Maar welke verzekeringen zijn voor u relevant? Wij adviseren u graag vrijblijvend en bieden u een 100% onafhankelijk advies.

  • Uw huidige verzekeringen gratis en vrijblijvend beoordeeld
  • Advies op basis van uw persoonlijk situatie
  • Een vast aanspreekpunt bij schade

Contactformulier

Wij vragen u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij u het snelst helpen. Mocht het zijn dat u liever snel contact wilt, neem dan gerust telefonisch contact op. Dat is net zo vrijblijvend maar wel persoonlijker.